Een nieuwe website laten maken?

Wij maken moderne websites op basis van WordPress. Op deze manier heeft u als klant veel flexibiliteit om later zelf aanpassingen te maken (of met hulp van ons)!

Flexibiliteit met WordPress

Elke website die wij ontwikkelen kan u volledig zelf beheren. Het wijzigen van inhoud of toevoegen van een promotie kan u makkelijk zelf doen. Het volledig uitbesteden van uw website kan natuurlijk ook!

We bouwen onze websites met hulp van Elementor. Een handige tool waarmee u zelf kleuren, afbeeldingen en teksten kan aanpassen. Extra functionaliteiten kunnen later zonder problemen toegevoegd worden.

Uw website zal er prachtig uit zien op grote schermen, laptops, smartphones en andere devices!

SERVICES

Webdesign

Professioneel design en ontwikkeling van statische of dynamische websites. Gericht op kleine zelfstandigen tot grote ondernemingen.

Managed hosting

Performante hosting in de cloud die uw Google PageSpeed score naar een hoger niveau tilt. Volledig managed zonder zorgen.

Onderhoud & rapportering

Updates, monitoring, backups en rapportering van uw WordPress website. Proactieve oplossing om downtime te voorkomen.

Wat kost een website?

Er komt heel wat kijken bij webdesign. Op basis van uw noden bieden we een kostenbewust pakket aan. Het doel van uw website staat hierbij centraal. Volgende pakketten zijn excl. btw en slechts een indicatie van de kostprijs.

All-in

Een website is het hart van uw bedrijf en een grote bron van klanten.

€3000 - op maat

Professioneel

Een website is een groot deel van uw inkomsten en genereert leads.

€1000 - €3000

Basis

U bent een kleine zelfstandige en wilt een online doelpubliek bereiken.

€500 - €1000

Starterspromo

Net gestart met uw zaak?

OUR PROCESS

Begeleiding van begin tot einde

Bij NVH IT is tevredenheid gegarandeerd. Voor elke website maken we een tekening voordat we de echte website maken. Feedback kan op deze manier heel snel verwerkt worden tot u volledig tevreden bent met het design.

We nemen u mee doorheen de verschillende webdesign fases van het project. Regelmatig zal u een update ontvangen en verduidelijken we wat werkt of juist niet werkt.

1.
Kennismaking

De doelen en wensen van uw project bespreken we met een koffie.

2.
Planning

We bepalen samen het doel en de inhoud van uw website.

3.
Design

U ontvangt een digitaal ontwerp waarop feedback kan gegeven worden.

4.
Ontwikkeling

Het design wordt echt. Hierna plaatsen we de website online!

Website pakketten

Basis pakket

Een professionele website waarmee u kan uitpakken. Volledig mobile friendly en geoptimaliseerd voor Google. Dit pakket is ideaal voor ondernemers die een online visitekaartje willen. Conversie is mooi meegenomen maar niet het ultieme doel.

Wat is er inclusief?

Professioneel pakket

Zoals bij het basis pakket zal u hier ook een uniek design ontvangen waarmee u kan uitpakken. Er is ruimte voor meer inhoud en het hoofddoel van de website is conversie. Een echte lead generator waarmee u op de Google ranglijsten scoort.

Naast de website configureren we ook een Google Mijn Bedrijf profiel om extra leads te genereren.

Wat is er inclusief?

All-in pakket

De website van uw onderneming is een grote bron van uw inkomsten. We maken een uniek design dat tot in de puntjes uitgewerkt is om maximale conversie te genereren. U kan zelf extra pagina’s toevoegen gebaseerd op uw eigen huisstijl.

Complexe webshops met duizenden producten en filters zijn geen probleem. Alle websites in dit pakket ondergaan serieuze performantie testen en zorgen voor een optimale gebruikservaring.

Unieke functionaliteiten zijn mogelijk die aansluiten bij de requirements van uw onderneming.

Wat is er inclusief?

The ones who went before you

Elk project, iedere klant krijgt onze volledige aandacht. Oog voor detail en expertise, dat maakt ons de juiste keuze voor uw onderneming.

Kyuka

Een demo website voor de reclame campagne van NVH IT. Met deze website adverteren we naar horeca uitbaters wat een website voor hun kan betekenen.

VVTronics

Tom van VVTronics zorgt voor professionele installatie van laadpalen, camera’s en alarmsystemen. Als startende zelfstandige in deze branche is een website vanzelfsprekend. Ontdek hoe NVH IT voor een nieuwe stroom aan klanten zorgde.