VVTronics

Tom van VVTronics zorgt voor professionele installatie van laadpalen, camera’s en alarmsystemen. Als startende zelfstandige in deze branche is een website vanzelfsprekend. Ontdek hoe NVH IT voor een nieuwe stroom aan klanten zorgde.

Introductie

VVTronics is een bedrijf dat laadpalen, camerabewaking en alarmsystemen installeert. Als nieuwe ondernemer zocht Tom een professionele webdesigner voor het ontwikkelen van een website.

Analyse met de klant

Tijdens een verkennend gesprek waarin we het doel van de website, functionaliteiten en budget bespreken werd duidelijk dat VVTronics op zoek was naar een informatieve website, met het doel om leads te genereren. Dit met de installatie van laadpalen als hoofddoel.

Tijdelijke landing page

Aangezien VVTronics nog niet over een website beschikte maakten we eerst een GRATIS tijdelijke landing page. Hierdoor was het mogelijk om reeds reclame- en promotiemateriaal te printen met de URL van de toekomstige website.

Design van de gratis tijdelijke landing pagina, in afwachting op de echte website.
Tijdelijke landing pagina van vvtronics.be

Design

Rekening houdend met de reeds bestaande huisstijl van VVTronics maakten we eerst een digitale tekening. Dit is een realistisch beeld van hoe de website er echt zou uitzien. Nadat VVTronics de kans kreeg om feedback te geven werd de echte website ontwikkelt.

Design van de homepagina.
Homepagina VVTronics – Design by NVH IT

Met het gebruik van creatieve designs leveren we een moderne website op.

Creatief design voor het traject van een nieuwe laadpaal te illustreren.
Proces bij aankoop van een laadpaal met installatie bij VVTronics

Dynamisch een offerte aanvragen

In samenspraak met de klant werkten we een dynamisch formulier uit. Het formulier neemt de antwoordden uit een vorige stap mee, om zo gerichte vragen te stellen. Dit verlaagt de drempel om een offerte aan te vragen, en versnelt bovendien het proces voor zowel VVTronics als de potentiële klant.

Dynamisch formulier om een offerte aan te vragen voor een laadpaal.
Formulier om een offerte aan te vragen

Table of Contents

  The ones who went before you

  Elk project, iedere klant krijgt onze volledige aandacht. Oog voor detail en expertise, dat maakt ons de juiste keuze voor uw onderneming.

  Kyuka

  Een demo website voor de reclame campagne van NVH IT. Met deze website adverteren we naar horeca uitbaters wat een website voor hun kan betekenen.

  VVTronics

  Tom van VVTronics zorgt voor professionele installatie van laadpalen, camera’s en alarmsystemen. Als startende zelfstandige in deze branche is een website vanzelfsprekend. Ontdek hoe NVH IT voor een nieuwe stroom aan klanten zorgde.