Professioneel IT advies voor uw onderneming

Als eerste aanspreekpunt kunt u bij NVH IT terecht voor al uw IT vragen. Vereenvoudig uw werkprocessen en spendeer meer tijd aan waar u goed in bent.

Digitalisering zonder zorgen

Wij helpen uw bedrijfsvoering te optimaliseren met hulp van technologie. Meedenken en advies geven op basis van eerdere ervaringen voor een perfecte oplossing.

Wij leveren zowel hardware als software. Zo kunt u op ons vertrouwen voor bijvoorbeeld: een nieuwe laptop ingesteld met Microsoft Office en andere bedrijfssoftware, het opzetten van een sneller Wi-Fi netwerk, en meer.

NVH IT is het centrale aanspreekpunt voor al uw IT noden.

SERVICES

Computers & IT Materiaal

Aankoop en installatie van IT materiaal. Zakelijke laptops of betrouwbare vaste computers, printers, servers, NAS systemen en meer.

Netwerken

Analyse van uw thuis- of bedrijfsnetwerk. Opzet nieuwe bekabelde of Wi-Fi netwerken, met bijhorend materiaal zoals access points, firewall en switches.

Cloud & Microsoft 365

Beheer van uw Microsoft 365 tenant. Advies voor een optimale bedrijfsvoering. Microsoft Office, Exchange Online, Visio, … zijn allemaal verkrijgbaar.

Wat kost IT advies?

Er zijn verschillende formules mogelijk. Afhankelijk van de noden van uw bedrijf werken we graag een oplossing op maat uit.

Maandelijks contract

Voor bedrijven die regelmatig hulp nodig hebben.

Op maat

Project met vaste kost

Geen verrassingen. U weet exact hoeveel het zal kosten.

Op maat

Uurtarief

U heeft een probleem waarvoor een interventie nodig is.

€65

Starterspromo

Net gestart met uw zaak?

OUR PROCESS

Begeleiding van begin tot einde

Bij NVH IT is tevredenheid gegarandeerd. Voor elk project denken we mee van begin tot einde. Je zal een projectvoorstel ontvangen met een raming van de kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

We nemen u mee doorheen de verschillende fases van het project. Regelmatig zal u een update ontvangen verduidelijken we wat werkt of juist niet werkt.

1.
Kennismaking

De doelen en wensen van uw project bespreken we met een koffie.

2.
Planning

Uitwerken van de belangrijke details rond uw project.

3.
Uitvoering

Professioneel maatwerk tot u tevreden bent.

IT Advies pakketten

Uurtarief

Voor kleine adhoc werken hanteren we een vast uurtarief van €65. U ontvangt altijd een raming van de kosten zodat de verwachte kost vooraf duidelijk is.

Kenmerken

Project met vaste kost

Indien het vooraf duidelijk is wat er moet gebeuren kan er ook een projectvoorstel opgemaakt worden. Op deze manier weet u exact wat de kostprijs zal zijn.

Ideaal voor grotere werken!

Kenmerken

Managed services

Wilt u de minder kritische IT infrastructuur van uw onderneming uitbesteden? NVH IT voorziet goedkope maandelijkse of jaarlijkse managed services met een ruimere SLA. Ideaal voor kleinere ondernemingen die kosten willen besparen.

Inclusief in deze service zijn o.a: backups, remote support, PC monitoring, maintenance, patching, Microsoft 365, antivirus, cloud backup en meer.

Kenmerken

The ones who went before you

Elk project, iedere klant krijgt onze volledige aandacht. Oog voor detail en expertise, dat maakt ons de juiste keuze voor uw onderneming.

Screenshot van het Unifi dashboard opgezet voor deze klant

Ubiquiti thuisnetwerk

Een particuliere klant met een grote interesse voor IT. Dankzij de firewall, switch en access points van Ubiquiti heeft deze klant supersnelle Wi-Fi en volledige controle over zijn thuisnetwerk.