Kyuka

Een stijlvolle demo website voor een fictief sushi restaurant.

Introductie

Kyuka is een demo website die speciaal ontwikkeld is voor onze horeca campagne. Een aantrekkelijk design die op een eenvoudige manier de juiste informatie overbrengt.

Doel van de website

Een website voor een restaurant heeft als hoofddoel om klanten aan te trekken. Dit door middel van een moderne menu (geen PDF link), die de uitbater zelf kan bewerken wanneer nodig. De website is een communicatiemiddel om openingsuren, verloven en suggesties te communiceren naar de klant.

Reservatie systeem

Een modern reservatie systeem zorgt voor een verlaagde drempel tot actie. Er zullen meer registraties zijn tegenover een restaurant die enkel telefonisch werkt.

Table of Contents

  The ones who went before you

  Elk project, iedere klant krijgt onze volledige aandacht. Oog voor detail en expertise, dat maakt ons de juiste keuze voor uw onderneming.

  Kyuka

  Een demo website voor de reclame campagne van NVH IT. Met deze website adverteren we naar horeca uitbaters wat een website voor hun kan betekenen.

  VVTronics

  Tom van VVTronics zorgt voor professionele installatie van laadpalen, camera’s en alarmsystemen. Als startende zelfstandige in deze branche is een website vanzelfsprekend. Ontdek hoe NVH IT voor een nieuwe stroom aan klanten zorgde.